Gedenkpagina uitleg

Dierbare herinneringen, bijzondere voorvallen, foto’s. Samengebracht tot steun aan de nabestaanden. Hoe werkt dat?

WAAROM EEN GEDENKPAGINA OP INTERNET?

Informatie over de uitvaart

Op de gedenkpagina kunnen mensen informatie over de uitvaart vinden: waar en wanneer de begrafenis of crematie, routebeschrijvingen, speciale wensen van de overledene of van de familie.

Verhalen en herinneringen op eigen gelegenheid

Tijdens de uitvaart hebben bezoekers geen gelegenheid om uitgebreid met de familie te praten. Om ter plekke iets in een condoleanceboek te schrijven valt ook niet mee. Veel herinneringen komen pas na de uitvaart, tijdens de gesprekken bij de koffie en op de terugweg naar huis. Thuis kunnen de mensen in alle rust hun herinneringen en troostende woorden achterlaten op de gedenkpagina. Misschien zijn er nog mooie foto’s waar ook weer verhalen bij horen.

Veilig en besloten

De herinneringen worden geplaatst in een veilige en besloten omgeving. Dit in tegenstelling tot bijv. Facebook waarin berichten voor commerciële doeleinden kunnen worden gebruikt.

Beperken van zichtbaarheid 

Normaal zijn de berichten zichtbaar voor iedereen. We kunnen de zichtbaarheid beperken door de  berichten met een code toegankelijk te maken of alleen een vooraf bepaalde groep mensen toegang te geven.

Herinneringsboek

Alle berichten en foto’s kunnen naderhand in een herinneringsboek worden samengebracht.

“Door zijn ontspannen en integere manier van handelen geeft Martien enorm veel vertrouwen en rust.”

– Diana Huisman –