Klantervaringen

Nabestaanden geven antwoord op de vraag: "Hoe heeft u mijn dienstverlening ervaren?"

“ZONDER WOORDEN, AANSCHOUWEND, AANVOELEND, AFTASTEND, AFWACHTEND”

– Ellen Engelse

De grootste nachtmerrie, de grootste schok en daar kwam Martien. Zonder woorden, aanschouwend, aanvoelend, aftastend, afwachtend. Het juiste woord op de juiste toon op het juiste moment.
Zo leidde hij ons naar hoogtes in onszelf waarvan we niet wisten dat wij die hadden, dat wij dat konden en durfden.
Een kunstenaar in de omgang met mensen in nood.
Vertrouw hem.

In niet te beschrijven dankbaarheid,
Ellen Engelse

“HIJ ZIET GEEN BEREN OP DE WEG MAAR DENKT MEE IN MOGELIJKHEDEN”

– Titia Nijenhuis

Al bij het eerste contact bleek dat Martien goed kan luisteren. Voor raad en daad konden we in deze verwarrende tijd bij hem terecht. Hij ondersteunt waar nodig en laat de regie bij de familie waar gewenst. Hij ziet geen beren op de weg maar denkt mee in mogelijkheden.
Kortom een steun en toeverlaat.

“EEN MAN DIE JE BIJ DE HAND NEEMT EN JE GEDULDIG HELPT ALLERLEI KEUZES TE MAKEN”

– Ed Keeman

Martien Weel, een man die je bij de hand neemt en je geduldig helpt allerlei keuzes te maken na het overlijden van een dierbare.
Door deze keuzes wordt het een mooie uitvaart waarbij een ieder zijn persoonlijk accent kan leggen. Tijdens de plechtigheden zorgt hij voor een goede begeleiding van alles en iedereen.

“VANAF HET EERSTE MOMENT GAF HIJ ONS HET VERTROUWEN DAT WE HET LOS KONDEN LATEN”

– Saskia Scholte

Het is heel bijzonder zoals Martien Weel de uitvaart voor onze vader heeft verzorgd. Alles tot in de puntjes geregeld en als extra pluspunt moet worden vermeld zijn aandacht en respect voor onze vader Pim Scholte, familie, vrienden en kennissen. En vanaf het eerste moment gaf hij ons het vertrouwen dat we het los konden laten.

“EEN UITSTEKENDE GIDS EN HULP BIJ ALLES WAT ER MOEST GEBEUREN NA HET OVERLIJDEN VAN ONZE VADER”

– Familie Roos

Martien Weel was voor ons een uitstekende gids en hulp bij alles wat er moest gebeuren na het overlijden van onze vader. Wij kregen alle ruimte voor inbreng. Voor aanvullende ideeën kwam Martien op bescheiden wijze met uitstekende voorstellen. Toen familieleden niet gelukkig waren met een beslissing die eerder is was genomen, kwam hij met een elegante oplossing, waar iedereen zich in kan kon vinden.

Martien, hartelijk dank voor je waardevolle hulp.

“BESCHEIDEN MAAR DUIDELIJK IN JE OPTREDEN”

– Hanneke Emens

Martien, complimenten aan jou.
Fijne luisteraar, je denkt goed mee, ziet direct oplossingen en houdt de vinger aan de pols.

Bescheiden maar duidelijk in je optreden. Dank je en het voelde heel goed om jou bij dit( ons) afscheid te mogen hebben.

“EEN AIMABELE PERSOONLIJKHEID”

– Frans Kemner

Mijn vrouw overleed na euthanasie. De betrokkenheid en contacten met Martien Weel alvorens haar overlijden waren hartverwarmend. In een situatie waarin wij zelf de regie over haar laatste wensen en uitvaart wilden bewaren stond hij ons met raad en daad bij met respect voor onze wensen. Tijdens de uitvaart was hij de vertrouwens- als wel de troostende persoon voor de familie maar ook in de nazorg konden we altijd een beroep op hem doen. Martien Weel, zouden wij zeker aanbevelen, een aimabele persoonlijkheid die voor zijn diensten een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding aanbiedt.

“DESKUNDIG, ZORGZAAM EN BETROKKEN”

– Familie Teunisse

Wij zijn zeer te spreken over de wijze waarop Martien Weel Uitvaartzorg ons heeft bijgestaan na het overlijden van mijn man en onze vader. Martien Weel was deskundig, zorgzaam en betrokken, met gerichte aandacht voor onze wensen. Hij werkte nauwgezet, was goed bereikbaar en voorzag ons steeds van passend advies. Hij was een steun in deze emotionele en intensieve dagen en heeft ertoe bijgedragen dat we terug kunnen kijken op een bijzondere week en een heel mooi afscheid.

“LIEFDEVOLLE AANDACHT VOOR ONZE MOEDER EN VOOR ONS”

– Marian Zwitser

We hebben de uitvaart van mijn moeder bijzonder en integer ervaren. De aandacht en verzorging van mijn moeder was zeer liefdevol. Ook wij hebben deze liefdevolle aandacht ervaren. Daarbij kregen we diverse handreikingen waardoor het afscheid nemen van mijn moeder waardevoller werd.

“EEN WARME PERSOONLIJKHEID DIE ZICH SNEL AANPAST ALS EEN FAMILIELID”

– Hans Visser

Met de uitvaart van onze Vader hebben we voor het eerst contact gehad met Martien Weel. En met die ervaring was de keuze niet moeilijk om voor de uitvaart van onze schoonzoon ook voor Martien Weel te kiezen.
Hij is een warme persoonlijkheid , die zich snel aanpast als een familielid in zo’n emotionele tijd. Alles werd naar onze wensen geregeld en zonodig naar tevredenheid aangevuld of iets gewijzigd.

“DOOR JOU VOELDE IK ME AANGEMOEDIGD OM ‘BOVEN MEZELF’ UIT TE STIJGEN”

– Annemarie Megens

Ik wil je bedanken voor de goede zorg na het overlijden en de uitvaart van mijn schoonvader. Ik heb me door jou aangemoedigd gevoeld om ‘boven mezelf’ uit te stijgen. Je hebt naar mijn idee goed aangevoeld wat wel en wat hier gewenst werd. Ik heb jou begeleiding, oordeelloos en luisterend oor en zorg voor ons heel prettig ervaren. Nogmaals, hartelijk dank!

“…TOT EN MET DE ENGELSE DROP EN DE SLAGROOMSOESJES”

– Jan Stroo

Na het overlijden van Inge vonden de kinderen en ik ons op onbekend terrein. Wij wisten wat Inge zelf had gewild en wij wilden haar wensen respecteren. Martien heeft ons zelf alles laten bepalen en stond ons met raad en daad bij. Hij zorgde echt voor alles: troostende woorden, ter zake doende suggesties, tot en met de Engelse drop en slagroomsoesjes. De kinderen en ik konden er voor elkaar zijn en Martien regelde alles tot in de puntjes – precies zoals Inge en wij dat wilden. Dank voor alles.

“HELPER IN DUISTERE EN VERDRIETIGE DAGEN”

– Ted Kubinek

Verblind door verdriet zijn er toch heel snel besluiten te nemen en daar was hij opeens, Martien. Helper in duistere en verdrietige dagen stond hij gedurende een week aan onze zijde om alles op zijn plaats te laten vallen. Alles werd geregeld, zwijgzaam, sturend, begripvol. Alsof hij een vriend van de familie was, werd alles in de puntjes met luisterend oor door hem geregeld. Hoe verdrietig het ook allemaal was, Corinne ‘s crematie was prachtig en precies volgens onze wensen geregeld. Een warmer samenzijn van familie, vrienden, kennissen en buren is niet voor te stellen. Hier ook hield Martien een oogje in het zeil en de touwtjes in handen, niets ontschoot hem. Wij denken met veel warmte, hoe gek het ook klinkt, terug aan dit mooie en intense afscheid van mijn vrouw. Martien, alleen maar dank!

“WE KREGEN VOOR, TIJDENS EN NA DE UITVAART ALLE HULP EN AANDACHT DIE WE NODIG HADDEN”

– Wanja Kleuters

Sommige mensen in je leven blijven je altijd bij, omdat er belangrijke levensgebeurtenissen aan verbonden zijn.
Een trouwambtenaar, zo ook een uitvaartbegeleider.
Ik ben dankbaar dat Martien de uitvaart van mijn moeder heeft begeleid.
Het was prachtig, persoonlijk en goed georganiseerd.
Mijn familie en ik kregen voor, tijdens en na de uitvaart alle hulp en persoonlijke aandacht van Martien die we nodig hadden.
Ik heb een verdrietige, maar een ook mooie herinnering erbij.
Martien bedankt.

“MARTIEN LEIDDE ALLES RUSTIG IN GOEDE BANEN”

– Dave Zwagerman en Ellen Schouten

Wij zijn heel blij dat we Martien gevraagd hebben de uitvaart van onze moeder te begeleiden. Martien heeft ons, ook met eigen inbreng, geholpen het afscheid zo uit te werken, dat het zoveel mogelijk beantwoordde aan hoe onze moeder en wij kinderen het gewild hadden: persoonlijk, vrolijk, stijlvol en vol warmte naar allen die haar en ons dierbaar waren. Martien leidde daarbij alles rustig in goede banen, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn.

“IN ALLE KEUZES WORD JE VRIJGELATEN EN BIJ TWIJFEL IS ER ALTIJD MARTIEN”

– Familie Groot

Als een geliefd iemand je ontvalt, word je vaak overmand door emoties. Op dat moment is het heel fijn als er iemand is die je begeleidt in het dan volgende proces. Martien Weel is zo iemand. Rustig op de achtergrond, sturend op de dingen die dan geregeld moeten worden. In alle keuzes word je vrijgelaten en bij twijfel is er altijd Martien. Top. Dat wisten we al na het overlijden van mijn moeder, maar de laatste week, na het heengaan van Anna is dat nogmaals bevestigd.

“… MAAR LIET HET WEL ONS AFSCHEID ZIJN”

– Familie Driebergen

Bedankt Martien voor de warme en respectvolle manier waarop jij ons hebt begeleid na het plotselinge overlijden van mijn man, onze (schoon)vader en opa. Je had aandacht voor ons allemaal, droeg mogelijkheden en adviezen aan, maar liet het wel ons afscheid zijn. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het was een heel mooie en persoonlijke uitvaart. En dat geeft echt veel steun. Ook je nazorg hebben we erg gewaardeerd.

“MARTIEN HEEFT ALLES UIT HANDEN GENOMEN EN ALLES PRECIES GEREGELD ZOALS MIJN VADER DAT WILDE”

– Vincent Dost

Wij zijn in contact gekomen met Martien toen mijn vader nog leefde waardoor mijn vader zelf zijn wensen kenbaar heeft kunnen maken. Vanaf het moment van overlijden tot de crematie zelf heeft Martien alles uit handen genomen en alles precies geregeld zoals mijn vader dat wilde. Door Martien kijken wij nu met een goed gevoel terug op een mooi afscheid van mijn vader.
Waarvoor dank!

“MARTIEN HELPT, INSPIREERT EN ONDERSTEUNT”

– Diana Huisman

De week waarin wij het afscheid van mijn moeder organiseerden is een heel bijzondere week geworden door de samenwerking met Martien. Door zijn ontspannen en integere manier van handelen geeft hij enorm veel vertrouwen en rust. Martien neemt veel uit handen, maar laat je ook nadenken over de rol die je zelf kan vervullen tijdens het afscheid. Martien helpt, inspireert en ondersteunt. Een fijn en warm mens. We waren een fantastisch team!

“WAARDIG, RESPECTVOL EN MET OOG VOOR DETAIL”

– Harry van Reijsen

Na het overlijden van mijn vader zijn we in het proces van afscheid begeleid door Martien Weel uitvaartverzorging. Een heftige en emotionele gebeurtenis, waarbij je niet altijd overziet wat er nou precies op je afkomt. Vanaf de eerste kennismaking met Martien voelde zijn aanwezigheid en bemoeienis voor ons zeer vertrouwd. Martien heeft ons waardig, respectvol en met oog voor detail zeer naar wens door deze tijd geloodst en ons daarin bijgestaan.

“OP ZIJN BESCHEIDEN WIJZE IS HIJ ONS DAGELIJKS TOT STEUN GEWEEST”

– Familie van Tilburg

Op 16 oktober is mijn man onverwachts overleden. Met de nodige tips en kennis van zaken van Martien hebben mijn kinderen en ik een afscheid kunnen voorbereiden dat paste bij onze ideeën.


Op zijn bescheiden wijze is hij ons dagelijks tot steun geweest. Mede dankzij zijn inzet en kunde kunnen wij terugkijken op een waardig afscheidsfeest.

“Door zijn ontspannen en integere manier van handelen geeft Martien enorm veel vertrouwen en rust.”

– Diana Huisman –