Herdenkingsbijeenkomst 16 november om 20.00 uur

m.m.v. Jacobine Geel
Gepubliceerd: 11-11-2011
Laatst gewijzigd: 12-07-2012 | 07:42:17

Jacobine Geel spreekt op een herdenkingsbijeenkomst op woensdag 16 november a.s. om 20.00 uur in de Oosterkerk, Grote Oost 58 te Hoorn. Voor iedereen die een overleden dierbare wil gedenken. Zang door Marinet Koeman. Organisatie: Martien Weel Uitvaartzorg.

Traditiegetrouw is 2 november de dag van Allerzielen, een katholiek herdenkingsfeest om de doden te gedenken. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle gezindten, gelovig en niet-gelovig. Door middel van gesproken woord, door gezang, door de namen te noemen van de gestorvenen en ze in het licht te zetten hopen we dat deze avond troost en inspiratie biedt.
Jacobine Geel: “Troost. Pleister op de wonde. Balsem voor de ziel. Hoe diep moeten we reiken om daar te komen waar we troostbaar zijn. Van jong tot oud is dat wat troost ten diepste niet het zalfje, zijn het niet de lippen, maar is het aandacht. Echte aandacht, die je het gevoel geeft dat alleen jij met je pijn of verdriet er op dat moment voor de trooster toe doet. Die aandacht te ontvangen kan een diep verlangen zijn. En als het gebeurt lijkt het bijna een wonder. “

Jacobine Geel, theologe en tv-presentatrice, zal vanuit deze gedachte een troostrijk verhaal vertellen. De Hoornse zangeres Marinet Koeman, bekend van haar School voor Stem en Bewustwording, zingt sfeervolle liederen.
Inloop vanaf 19.30 uur. De toegang is vrij.

Wilt u uw komst met het aantal personen en de naam van uw overledene opgeven via e-mail: info@mwuitvaartzorg.nl of telefonisch: 0229-278782. U kunt een foto meenemen, wij zorgen voor een kaarsje.