Uitvaartcentrum
Johannes Poststraat Hoorn

Ik ben u ook van dienst als u gebruik wilt maken van
het uitvaartcentrum aan de Johannes Poststraat.

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat Hoorn

Het uitvaartcentrum aan de Johannes Poststraat Hoorn biedt u veel mogelijkheden op het gebied van opbaren, afscheidsdiensten en condoleances.

  • Het uitvaartcentrum aan de Johannes Poststraat heeft een aantal comfortabele en sfeervolle familiekamers waarin de overledene kan worden opgebaard. Met een pasje kunt u op eigen gelegenheid komen en gaan. Heeft u geen behoefte om op bezoek te gaan, verblijft de overledene in de centrale koeling.
  • In de aula kan met grote (280  zitplaatsen) en  kleine gezelschappen een afscheidsdienst worden gehouden.
  • De koffiekamer is ingericht voor condoleance en ontmoeting. Naast de vertrouwde koffie met cake of koek zijn alle denkbare hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Ik kan u tal van suggesties geven om de mogelijkheden van het uitvaartcentrum optimaal te benutten.

Ligging en bereikbaarheid

Het uitvaartcentrum aan de Johannes Poststraat heeft ruime parkeergelegenheid. Het ligt op loopafstand van het P&R terrein, bus- en treinstation en op korte afstand van het crematorium in Hoorn, de algemene en de katholieke begraafplaats.

“Door zijn ontspannen en integere manier van handelen geeft Martien enorm veel vertrouwen en rust.”

– Diana Huisman –

Martien Weel voor uw uitvaart in Hoorn en West-Friesland

Ik sta voor u klaar om met u een uitvaart te regelen waar u later met een goed gevoel op terug kunt kijken. Belt u voor meer informatie over een uitvaart in Hoorn en West-Friesland of vraagt u de kosten op.