Uitvaartzorg Hoorn

Samen werken aan een afscheid dat echt en doorleefd is

Martien Weel Uitvaartzorg

Mijn naam is Martien Weel en al 15 jaar ben ik een vertrouwd gezicht voor uitvaartzorg Hoorn en de regio. Met rustig optreden breng ik overzicht en structuur, denk met u mee over de meest passende vorm en onderhoud dagelijks contact met u over de voortgang. Ook al bent u verslagen en onthand, bij mij houdt u het heft in eigen hand. Samen werken we aan een afscheid dat echt en doorleefd is en waar u met goede herinneringen op terug kunt kijken.

Ieder mens verdient een eigen afscheid
Voorop staat: Ieder mens verdient een eigen afscheid. Voor de één is dit een ingetogen, verstild afscheid. Voor de ander is het uitbundiger, mag het voorbije leven echt gevierd worden. Soms met 500 mensen, een andere keer met z’n tienen.

Nadere informatie over uitvaartzorg Hoorn?
Vul de offerteaanvraag in en wij sturen u een kostenopgave. Wilt u uw wensen in een vrijblijvend gesprek eens doornemen? Bel 0229-278782 of mail ons.

Waarom Martien Weel Uitvaartzorg voor uitvaartzorg Hoorn?
  • Eén vertrouwd gezicht vanaf melding tot en met de uitvaart
  • Dagelijks contact over de voortgang
  • Speciaal oog voor kinderen
  • Ik ken Hoorn als mijn broekzak en weet verrassende mogelijkheden
  • Voordelig en transparant

“Door zijn ontspannen en integere manier van handelen geeft Martien enorm veel vertrouwen en rust.”

– Diana Huisman –

Martien Weel voor uw uitvaart in Hoorn en West-Friesland

Ik sta voor u klaar om met u een uitvaart te regelen waar u later met een goed gevoel op terug kunt kijken. Belt u voor meer informatie over een uitvaart in Hoorn en West-Friesland of vraagt u de kosten op.