Martien Weel

Regelt uw crematie in Hoorn en West-Friesland

En dan is het zover. Uw naaste is overleden en u moet een uitvaartverzorger inschakelen. Of, bij een ernstige ziekte, moet u zich gaan voorbereiden op een crematie in Hoorn binnenkort. Ik leg uit wat ik u kan bieden.

Ik zou je ‘t liefste in een doosje willen doen. En je bewaren, heel goed…

De keuze voor cremeren kan een symbolische zijn: het lichaam prijsgeven aan de oerkracht van het vuur, vuur dat verbrandt maar ook loutert en zuivert. Of, gewoon, dat je de nabestaanden geen graf wilt nalaten dat moet worden verzorgd en onderhouden.

crematie in hoorn regelen

In Hoorn kunnen we terecht in het crematorium aan de Berkhouterweg. Of we rijden even door naar het crematorium in Schagen, Heerhugowaard of Alkmaar.

In de regel wordt in de aula van een crematorium een afscheidsceremonie gehouden, gevolgd door een condoleance in de koffiekamer. Bedenk dat zowel de ceremonie als de condoleance ook op een andere plek gehouden kunnen worden. Na afloop kunt u dan als naaste familie de overledene naar het crematorium begeleiden.

De mogelijkheden voor bestemming van de as zijn legio. U kunt de as bewaren om te gedenken. Thuis of in een urnenmuur of urnengraf. Of verstrooit u het op een geliefde plek op land of over water of bij het crematorium.


Waarom zou u voor mij kiezen?

WAT KOST EEN CREMATIE?

Een crematie in zijn meest sobere vorm kost zo’n 1920 euro. Dan neemt u thuis afscheid waarna we de overledene naar het crematorium brengen.
Doorgaans liggen de kosten tussen de 4000 en 6000 euro. Dat ligt vooral aan de uiteenlopende wensen. Bij mij bent u voordelig uit; mijn bedrijf kent geen vaste lasten die de prijs hoger maken.

Wilt u weten wat een crematie kost zoals ú die voor ogen hebt?

Prijslijst downloaden (PDF)
Offerte opvragen

“Door zijn ontspannen en integere manier van handelen geeft Martien vertrouwen en rust.”

– Diana Huisman –

Over mij

Waarom ben ik eigenlijk uitvaartverzorger geworden en wat drijft mij? Wat geeft me voldoening? Wat heb ik te bieden?


OVER MIJ

Persoonlijke verhalen

Nabestaanden beschrijven hoe zij terugkijken op het afscheid en de uitvaart. Met toestemming plaats ik hun verhalen hier op mijn blog.

Persoonlijke verhalen

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier geef ik antwoord op een aantal veelgestelde vragen op het gebied van afscheid en uitvaart
 en de verzekering.


Veelgestelde vragen

“Martien was deskundig, zorgzaam en betrokken, met gerichte aandacht voor onze wensen.”

– Familie Teunisse –

Martien Weel voor uw uitvaart in Hoorn en West-Friesland

Ik sta voor u klaar om met u een uitvaart te regelen waar u later met een goed gevoel op terug kunt kijken. Belt u voor meer informatie over een uitvaart in Hoorn en West-Friesland of vraagt u de kosten op.